Thursday, April 16, 2015

5 sfaturi ce model să alegi dacă optezi pentru unghii false



Alege gelul
Chiar dacă porcelanul se menține în continuare totuși la capitolul unghii false geluldoboară tot. Porcelanul este mult mai sensibil și fragil decât gelul. Acesta este mult mai confortabilă și variabilă. Dacă ești o fire activă gelul este alegerea perfectă pentru tine fiindcă flexibilitatea sa va preveni crăparea uncghiilor tale naturale și modelul ales se va menține un timp mult mai îndelungat. La alegerea formei potrivite este bine de evitat lungimea exagerată sau unghiile prea ascuțite fiindcă acestea pot crăpa cel mai ușor, riscănd nu numai crăparea gelului dar se pot desprinde și unghiile tale naturale.
Roșu, trendul etern
Culoarea pasiunii și a iubirii care nu se demodează niciodată. Arată cel mai bine dacă alegi și nuanța rujului tău potrivită cu nuanța manichiurei tale. Modelele aplicate pe această culoare anul acesta nu sunt la modă, maximum pe una dintre unghii. Arată cel mai bine pe unghii scurte și rotunde, acestea fiind cele mai feminine și naturale forme ale unghiei feminine.
Culoarea chiar dacă este una foarte frumoasă și feminină este și una dintre cele mai sensibile manichiuri. Orice crăpătură sau creștere este mult mai vizibilă ca la manichiurile nude. Acoperirea defectelor pe unghiile roșii sunt aproape imposibile, în această situație primul tău drum trebuie să fie spre manichiurista ta.
Culori vii și vibrante
Locul culorilor deschise și pastele a fost preluat de culorile vibrante anul acesta. Clasicul french bej/alb este reinventată. Partea albă poate fi schimbată cu niște culorineon sau chiar și negru. Frenchul acesta regândit poate fi completat cu flori, forme geometrice sau chiar sclipici. Totul depunde doar de creativitatea ta.
Culorile neon aplicate pe toată suprafața unghiei sunt un mare șic în acest sezon. Dacă nu ești chiar cea mai curajoasă și nu dorești să optezi pentru culorile de verde/galben neon, mai poți alege și un roșu sau coral spre neon, acestea fiind puțin mai discrete dar totuși fresh și cu efect tropical.
Ombre nu doar pentru păr
Cu toți mai ținem minte de moda coafurii ombre de anul trecut care constă în trecerea culorii închise spre o nuanță mai deschisă a aceluiași culori. Acest model anul acesta s-a preluat și în manichiură dar aici deja avem mult mai multe posibilități, existând o gamă largă de culori din care putem alege.
Gelul se poatedecora cu nenumărate modele cele mai frecvente sunt probabil cele cu decor pe una sau două unghii pe o singură mână.
Este foarte la modă și să ai o culoare uniformă pe o mână și pe cealaltă să ai tranziția unor nuanțe asemănătoare. În această situație este important să ai cea mai deschisă nuanță pe unghia mică. Vara aceasta este chiar indicată efectul ombre nu numai pe părul nostru dar si pe unghii. Efectul este inedit dacă alegem acesta pentru fiecare unghie. Preferabil este să avem nunațele închise pe partea de jos și să se deschidă treptat spre partea liberă a unghiei. În acest caz pentru o manichiură realizată perfect este mai bine să apelăm la o manichiuristă profesională.
Higienă și iarăși higienă
Mai bine alegeți o manichiuristă care lucrează mai scump dar este atentă la toate detalii și lucrează curat. Prin pilirea excesivă a unghiilor, manichiurista ne poate cauza multe dureri și  ne poate afecta negativ și sănătatea mâinilor. Dacă unghiile nu sunt degresate corespunzător înainte de a aplica gelul sau este aplicat în așa fel încât se aerisește, unghiile noastre se pot infecta cu ciupercă de mână. Fii foarte atentă și alege cu mare prudență manichiurista în care vei avea încredere.

No comments:

Post a Comment